Transport & Transfer

De minibussen en 4×4 wagens van Atlasnomad zijn comfortabel en representatief. Uitstekend dus voor het vervoeren van onze klanten tijdens een excursie, ontspannende dag of reis. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de Tourist Class touringcar of de, van alle modern comfort voorziene, VIP-touringcar. In elke situatie zult u ervaren dat de keuze voor Atlasnomad de beste is.

Atlasnomad besteedt veel zorg aan de organisatie en uitvoering van uw reis. Het regelen van hotels, entreekaarten, gidsen e.d. behoort tot onze specialiteiten. De ervaren chauffeur zorgt er vervolgens voor dat alles volgens plan verloopt. U geniet zonder zorgen van uw reis en Atlasnomad regelt het busvervoer. Dit bespaart u veel werk en het resultaat staat bij voorbaat vast: uw reis begint en eindigt met perfect georganiseerd vervoer.

Atlasnomad verzorgt ook de comfortabele transfer verbinding tussen het vliegveld en uw hotel. De 8-persoonsbusjes en 4×4 wagens vertrekken 24/7 volgens een zeer frequente dienstregeling. U hoeft nooit langer dan een half uur te wachten voor het eerst volgende vertrek.

Meer informatie? Bel ons op 020 – 233 21 62 of stuur een email naar info@atlasnomad.com.  Wij zijn u graag van dienst!