Naar de mooiste steden van de Arabische wereld 

Atlasnomad biedt stedentrips naar een groot aantal steden in de Arabische wereld en daarbuiten, bijvoorbeeld naar Istanbul of Andalusië. Elk van deze steden heeft iets bijzonders, waardoor ze stuk voor stuk de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Of u nu de opvallende architectuur, de rijke geschiedenis, de lekkere restaurantjes of de leuke winkeltjes wilt ontdekken van een stad, u vindt uw stedentrip bij Atlasnomad. En zoals u van ons gewend bent zijn de stedentrips tot in de puntjes verzorgd.

Waarom uw stedentrip boeken bij Atlasnomad?
Onze stedenreizen zijn perfect verzorgd en altijd scherp geprijsd. Ook hebben wij regelmatig zeer voordelige aanbiedingen naar populaire steden als Marrakech, Cairo en Dubai.

Stedentrip in combinatie met andere arrangementen
U kunt ook een stedentrip boeken in combinatie met een ander arrangement, zoals excursies of een all-inclusive arrangement. Op deze manier kunt u uw culturele uitstapje combineren met een wellness arrangement of bijvoorbeeld een festival. Boek uw stedentrip nu eenvoudig en veilig online.

Bekijk onze voordelige weekendarrangementen
Bij Atlasnomad heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod voordelige arrangementen voor weekendjes weg in o.a. Marokko, Egypte, Jordanië en Palestina. Of wat dacht u van een romantisch weekendje Marrakech of een weekend shoppen in Casablanca of Dubai ?Maak uw keuze uit de vele comfortabele hotels die wij aanbieden. Ook zetten we voor u alle bezienswaardigheden van uw bestemming op een rij, zodat u zich tijdens uw weekendje weg geen moment hoeft te vervelen.

Bekijk op onze website onze laatste aanbiedingen. Zo gaat u er wel heel voordelig even tussenuit!