Ons Arabisch huis

In Nederland al genieten van de Arabische / Berberse sfeer en gastvrijheid? Kom langs in onze winkel / reisinformatiecentrum! U vindt bij ons onder andere souvenirs, postkaarten, reisboeken, reisverslagen, digitale foto’s en reisprogramma’s. Onze arabische huis is te bezoek in Amsterdam aan de van woustraat.

Daarnaast hebben wij ook een online winkel waar u alle laatste trends in woonaccessoires en decoratiematerialen vindt. Bent u op zoek naar unieke cadeaus of relatiegeschenken? Of zoekt u Arabische woon- en keuken accessoires? Ga dan snel naar onze online winkel.

Aardewerk
Op zoek naar handbeschilderd aardewerk? Wij bieden u meer dan veertig soorten schalen en borden in diverse maten en kleuren!

Servies
Op zoek naar mooi servies dat naast praktisch ook decoratief is? Bij ons vindt u sierlijke potten, soepkommen, dienbladen, glazen, theepotten, zilveren potjes en ander servies.

Spiegels
Bij Atlasnomad vindt u spiegels in vele variaties en van verschillende materialen, zoals zilver, koper, metaal en hout. De keuze is ruim dus u vindt zeker een spiegel naar uw wens!

Lampen
Staande lampen, hanglampen en wandlampen. Hennalampen, lampen van metaal, van zilver en van koper, u vindt ze allemaal in onze winkel.

Berber tapijt
Bij ons vindt u diverse Berber tapijten, met prijzen die aanzienlijk lager zijn dan elders.

IJzerwerk
U vindt bij ons decoratief ijzerwerk, zoals kamerscharnieren, spiegellijsten en wanddecoratie.

Tenten
Een tent huren of kopen? Atlasnomad biedt u verschillende soorten, maten en kleuren.

Atlasnomad levert ook aan andere winkels

Wilt u graag bij ons komen winkelen, maar wilt u niet te ver reizen? Dat is geen probleem! Atlasnomad heeft namelijk partners die haar producten verkopen in alle grote steden. Komt u gerust eens langs, de koffie en thee staan voor u klaar!

Atlasnomad is de goedkoopste in Nederland met authentieke, stijlvolle woondecoratie en accessoires. Wij importeren veel verschillende producten vanuit Marokko,Tunesië, Egypte, Jordanië en Syrië, zodat er altijd een product met de juiste vorm en kleur voor u bij zit. Bezoek onze showroom en ontdek de laatste trends, de nieuwste producten en voordelig afgeprijsde artikelen!

N.B: Wij verkopen ook diverse Islamitische artikelen, zoals Islamitische boeken, Oosterse parfums, Oosterse wee en olie. Ook verkopen wij Islamitische kleding, bijvoorbeeld hijaabs, jalaba’s en ihrams voor umrah en hadj.