Mode en interieur

Persoonlijk interieuradvies

Atlasnomad heeft een ervaren team van stylisten die u graag van dienst zijn met een persoonlijk advies over een Arabische interieur. Via onze site maakt u gemakkelijk aan afspraak. Zo bent u er zeker van dat u de rust en de tijd hebt om samen met onze adviseur tot een sfeervol plan te komen.

Breng plattegronden en foto’s van de huidige situatie mee en knipsels uit tijdschriften van dingen die u mooi vindt. Wij adviseren u op het gebied van indeling, kleurcombinaties, materialen en bouwwerk zoals aardewerk.

Voorbeeld:

“Wij willen graag een interieur in Marrakech sfeer, maar we hebben een
eengezinswoning in een nieuwbouwwijk. Kan dat wel?.” Met deze vraag meldden Els en Chris zich bij ons.

Inmiddels heeft het interieur van Els en Chris een moderne uitstraling met een knipoog naar mysterieuze oosterse sferen. De meubels zijn tijdloos en comfortabel en worden gecombineerd met unieke stukken zoals een ornament uit Syrië en een wandtafeltje uit Egypte. Met kleur en dessin ontstaat een eigentijds geheel.

“Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Atlasnomad kwam met ideeën en oplossingen waar we zelf niet over hadden nagedacht. Atlasnomad dacht mee tot in de kleinste details.”
“Met kleur en dessign ontstaat een eigentijds geheel.”

Wilt u ook persoonlijk advies over een Arabische interieur? Maak dan net als Els en Chris een afspraak bij ons.